Hitta Din drömkropp! Sätt rätt mindset så din dröm blir verklighet

Beskrivning

Länge har det varit en allmän uppfattning att om vi äter mindre och rör oss mer så går vi ner i vikt, det är till viss del sant och till viss del falskt. Många som vill gå ner i vikt och komma i form, sätter igång,  äter mindre och träna mer men kraschlandar inom några veckor och känner sig sen misslyckade. Vårt mentala ställer till det, vi tror inte att vi ska klara det och ger upp. Mat är dessutom förknippat med "säkerhet och överlevnad" i vårt undermedvetna, vilket också ställer till det.

Genom att lära sig tänka rätt och ”programmera om” så får du verktygen att klara det. Mycket handlar om att veta hur din kropp fungerar, då får du också förståelse för vad som händer och är förberedd på din resa, vilket gör att det blir lättare att tackla svårigheterna på vägen. Att sätta mål handlar mycket om att ta reda på vad du verkligen vill ha för resultat och att sedan sätta delmål för att ta dig dit. Det handlar också om att jobba med din tro på att du faktiskt kommer att klara av det. 

Detta viktcoachningsprogram handlar mycket om hur du hittar motivationen för att nå ända fram, det är ingen ”diet” utan mer en hjälp att ställa om ditt mindset och ditt sätt att leva och tänka kring mat, träning, dig själv, din hälsa och ditt självförtroende.  

Att sätta en standard för hur du vill att det ska vara, för du är värd att få vara stolt över din kropp, din hälsa och ditt liv.

Du har tillgång till programmet i sex månader och hinner få in en rutin som du sedan kan leva efter.

Kursavsnitt

Introduktion
      Min resa
      Här börjar din resa
1 Missnöje
      Ta fram ditt missnöje
2 Mål
      Hitta ditt mål
3 Plan
      Hur fungerar kroppen
      Dina kostvanor
      Din träningsplan
4 Våga tro
      Sätt rätt mindset
5 Action
      Action
Extra material
      När det gått åt pipsvängen
      När du nått ditt mål
      Bakom kameran


ekudden.yblive.se


Onlineprogrammet gäller i 6 månader
 
 
 


Ett nätverk av fristående lärplattformar

E-post: info@yellowbits.se

Prästavägen 12
224 78 Lund