Så skriver du ditt nyhetsbrev

Beskrivning

Är du egenföretagare och vill nå ut med ditt budskap till flera? Vill du marknadsföra dig effektivt och samtidigt billigt? Ja, då är marknadsföring genom e-post ett bra alternativ eftersom

  • det bara kostar den tid det tar dig att skriva nyhetsbreven
  • du når personer som du vet är intresserade av din verksamhet
  • det finns bra program som automatiserar adressinsamlingen och utskicken.

Men det krävs också att du kan skriva.

Och det kanske du inte tycker är så enkelt. Du kanske tycker att det tar orimligt lång tid. Eller att du inte når ut med ditt budskap.

I så fall har du kommit rätt! I den här kursen hjälper jag dig steg för steg att skriva ditt första nyhetsbrev så att dina läsare tar till sig det du vill kommunicera till dem, och du får dessutom göra en utgivningsplan för dina kommande nyhetsbrev.

Det här är en ren skrivkurs så jag går inte igenom hur du löser det tekniska, mer än med några tips om var du kan lära dig det. Jag kan heller inte lova dig att du blir en fullfjädrad skribent efter den här kursen – det kräver mycket träning. Men när du har gjort kursen har du en strategi för hur du ska skriva för att bli läst.

Omfattning: 9 steg. Ligger du i kan du nog göra kursen på en dag, men jag rekommenderar att du sprider ut den på flera.
Kurstyp: Självstudiekurs, som bygger på text, filmer och ditt eget skrivande. I varje steg får du ett eller flera uppdrag.
Antagning: Du kan börja kursen när du vill och har tillgång till den 6 månader.
Kursavgift: 1.000 kr exkl moms, 1.250 inkl moms.
Kursledare: Jag heter Eva Sahlström och det är jag som är din kursledare. Jag är examinerad språkrådgivare och journalist, med över tjugo års erfarenhet av att skriva egna texter och fixa till andras. Förutom min långa praktiska erfarenhet har jag även kunskaper om den senaste forskningen om språkrådgivning och textvård. Läs mer om mig på min webbplats. Har du frågor om kursen, kontakta mig på info@evasskrivskola.se minkurs.nu

 
 
 


Ett nätverk av fristående lärplattformar

E-post: info@yellowbits.se

Prästavägen 12
224 78 Lund