Storytelling i din marknadsföring!

Beskrivning

Använd Storytelling i din marknadsföring!

Storytelling handlar egentligen om en gammal tradition av att berätta i ord, bilder, symboler och känslor. Att berätta en historia är det äldsta och mest effektfulla sättet att nå fram med ett budskap. Hjärnan aktiveras, en bra berättelse går direkt in i hjärtat och ger liv och djup. I en bra berättelse möts fakta och känslor och kan därför användas till att förklara komplicerade och abstrakta saker. Traditionella presentationer med många fakta glöms lätt bort eller man slutar lyssna. Men ett budskap som vävs in i en historia blir både kärnfullt och effektivt och är lättare att komma ihåg. 

Oavsett om du arbetar på ett kontor, gör presentationer i ett sammanträdesrum för dina medarbetare, för 20 eller för 200 kunder i en aula, skapar en annonskampanj för dina produkter kommer du att ha nytta av att veta hur man bygger upp en övertygande berättelse som får dina åhörare och kunder att lyssna och komma ihåg. 

I kursen, som är upplagd på sex moduler, får du teoriavsnitt och övningsuppgifter som ska hjälpa dig att använda storytelling i din marknadsföring. Du får helt enkelt ett kraftfullt kommunikativt verktyg att jobba med i syfte att nå längre med ditt budskap.

Jag rekommenderar att du arbetar med modulerna tillsammans med ett par andra personer, några vänner eller några ur din arbetsgrupp. Genom att arbeta tillsammans och lyssna på varandras förslag och berättelser kommer man så mycket längre. Ni får alltid assistans av mig under tiden ni arbetar om ni önskar hjälp och råd.  

Omfattning 
6 moduler

Kurstyp
Självstudiekurs

Antagning
Löpande

Kursledare
Louise Bonta

Kursavgift
1490 kronor inkl moms

Kursavsnitt

 Välkommen till kursen Använd storytelling i din marknadsföring
 Om kursledaren
Modul 1
      Vad är storytelling?
      Uppgift 1
Modul 2
      Ett företags värderingar
      Uppgift 2
Modul 3
      Storytelling i intern och extern marknadsföring
      Uppgift 3
Modul 4
      En berättelses struktur
      Uppgift 4
Modul 5
      Retorikens verktyg
      Uppgift 5
      Upplägg enligt retoriken
      Uppgift 6
Modul 6
      Dags att jobba vidare
 Support


minkurs.nu

 
 
 


Ett nätverk av fristående lärplattformar

E-post: info@yellowbits.se

Prästavägen 12
224 78 Lund