Skräddarsydd lärplattform

Skräddarsy din lärplattform efter dina önskemål och behovBoka möte

Produkten för er som vill skapa en digital lärmiljö utifrån era behov. Klicka här för att se vad plattformen innehåller i grunden. Nedan kommer en beskrivning av processen för att skapa en skräddarsydd plattform.

 
1

Första steget är att boka ett möte där ni berättar om er verksamhet och vilka behov ni har, för att sedan få en genomgång av den produkt i vårt produktutbud som är mest lämplig för er att utgå ifrån.

2

Med utgångspunkt från någon av våra standardprodukter och era behov av anpassning tar vi i samråd fram vad som behöver modifieras. Resultatet av steg 2 är en kravspecifikation samt en prisuppskattning.

3

När kravspecifikationen är fastställd och ni valt vilka åtgärdspunkter som ska implementeras så påbörjas implementationen. Under utvecklingens gång kommer ni stegvis få möjlghet att komma med feedback och åsikter. När implementationen är färdig, sluttestats funktionaliteten av oss primärt men även av er för att ge er möjlighet att komma med de sista justeringarna.

4

Efter implementationen får ni en genomgång av de förändringar och konfigureringar som har gjorts på plattformen samt hur ni använder och administrerar dessa. Projektet avslutas med att vi gör en intern teknisk dokumentation för att ge er möjlighet att vidareutveckla av plattform i framtiden.

 

Om oss

 

Vårt mål är att göra det enkelt att bedriva kursverksamhet online samt att du som kursgivare får tillgång till ett nätverk av personer och tjänster runt din plattform, så att du lättare uppnår dina mål med din plattform. Därför har vi skapat tjänsten yellowbits.se, där alla aktörer med en yellowbits plattform gratis kan markandsföra sina kurser. Vi anordnar årligen också ett event vi kallar Xchange dit alla som har en plattform är välkomna för erfarenhetsutbyte och kanske hitta nya aktörer att samarbeta med.

Vi har sedan starten 2011 haft en rad spännande kunder, bland kunderna finns t ex Stockholmstad, Lunds universitet samt Raoul Wallenberg institutet

 

Boka möte

 

Vill du veta mer om plattformen och se hur vi tillsammans kan anpassa plattformen efter just era behov? I så fall är du välkommen att boka en demonstration. Vi kör normalt demonstrationen via zoom (vi skickar en inbjudningslänk), men bor du i närheten av Lund så är du alltid välkommen att besöka oss.


info@yellowbits.se.

 


Ett nätverk av fristående lärplattformar

E-post: info@yellowbits.se

Prästavägen 12
224 78 Lund